3F Transport, Fredericia

3F Transport Fredericia organiserer over 1.000 lønmodtagere som bl.a. arbejder som gods/ kurer/ tankvogns/ specialtransport/ bus og taxachauffører, kranførere, renovationsarbejdere, lager og logistikoperatører, bude og havnearbejdere.

Geografisk dækker vi Fredericia Kommune og er en del af 3F Fredericia, som også overenskomstdækker industrien, byggeriet, offentlig og privat service.

Kontakt os gerne for sparring omkring overenskomster, løn og ansættelsesvilkår, kompetenceløft, uddannelse, rekruttering af medarbejdere og andet.

3F Fredericia, Venusvej 32, DK-7000 Fredericia
Tlf. 70 300 902 – cvr. 69 13 32 15 – e-mail: fredericia@3f.dk

Kontaktpersoner: Gruppeformand Steen Wrist Ørts, Faglig sekretær Ejner Lind

Besøg 3F's hjemmeside             
Besøg 3F's facebook-side

ADP A/S

Med moderne havnedrift i Fredericia, Nyborg og Middelfart er ADP A/S til stede i nogle af Danmarks mest voksende og centrale erhvervsområder. I Taulov ved Fredericia udvikler ADP A/S og PFA sammen Taulov Dry Port, et areal på 700.000 m2. APD's strategi er over de kommende år at tiltrække transport- og logistikoperatører samt E-handelsvirksomheder med velfærdsfaciliteter til Taulov Dry Port.
Vi kobler Taulov Dry Port som ”tørhavn” og kraftcenter til Fredericia Havn, en gennemstrømningshavn med 15 m vand, som giver adgang til Østersøregionen, Skandinavien og - i egenskab af feederhavn for de nordeuropæiske havne - til den øvrige verden. Dermed skaber vi vækstmuligheder.

ADP A/S, Centerhavnsvej 13, DK-7000 Fredericia
Tlf. 7921 5000 – cvr. 25 27 72 36 – e-mail: post@adp-as.dk

Besøg ADP A/S's hjemmeside

Bendix Transport Danmark A/S

Bendix Transport Danmark A/S er en medarbejderejet dansk virksomhed med hovedkontor i Hvidovre og filial i Taulov – Danmarks transportcenter. Vi beskæftiger cirka 55 erfarne medarbejdere, og har egne terminaler og lagerhoteller samt trafikker til det meste af verden såvel på landevej som sø- og luftfragt. Firmaet har en sund økonomi skabt gennem forståelse og godt arbejde af alle firmaets medarbejdere.
 
Bendix Transport Danmark A/S, Europavej 40, Taulov, 7000 Fredericia
Tlf: 75564444, e-mail: frc@bendixtransport.dk

Download profil (1 side, pdf)
Besøg Bendix Transport Danmark A/S's hjemmeside

Blue Water Shipping A/S

Blue Water Shipping er en global udbyder af skræddersyede transport- og logistikløsninger designet specifikt til at imødekomme kundernes ønsker og behov. Uanset hvilken type gods vi transporterer, og uanset destinationen, tilfører vi merværdi til vores kunders forsyningskæde. Vores egne udviklere skaber moderne IT-systemer, som kan integreres med vores kunders teknologi. Mere end 1.400 specialiserede medarbejdere fra over 60 kontorer verden over og et omfattende netværk af agenter og partnere gør vores organisation så fleksibel, at vi kan skabe de bedste løsninger til alle udfordringer.

Blue Water Shipping is a global provider of tailor-made transport and logistics solutions specifically designed to meet the requirements of our clients. No matter the destination or type of cargo, we add value and work in close cooperation with our clients – building mutual trust and personal relations. Our solutions include IT systems, which can easily be integrated with the clients’ technology. Over 1,400 highly skilled employees at more than 60 offices worldwide and a comprehensive network of business partners make us flexible in creating the best solutions to any challenge.

Blue Water Shipping A/S, Dronningens Kvarter 14, 7000 Fredericia
TLF: 79 13 60 00 – CVR: 40 51 66 11 – e-mail:  bwstau@bws.dk

Besøg Blue Water Shipping A/S hjemmeside

Business Fredericia

Business Fredericia er en vigtig samarbejdspartner i indsatsen for at tiltrække nye arbejdspladser, bistå i forhold til at skabe vækst for eksisterende virksomheder, levere en høj service til virksomheder, arbejde for at fremme iværksætteri og innovation samt bidrage til at fremme erhvervsturismen.

Business Fredericia mål er, at skabe bedst mulige betingelser for erhvervslivet gennem erhvervspolitisk arbejde, styrke denne indsats igennem igangsætning og afholdelse af erhvervsudviklende aktiviteter, virke som en væsentlig operatør for erhvervsservice i Fredericia Kommune samt påtage sig andre eksterne sekretariatsopgaver

Business Fredericias arbejde er partipolitisk uafhængigt.

Business Fredericia, Sønder Voldgade 10, 1. sal, 7000 Fredericia
Tlf: 92 15 01 23, e-mail: info@businessfredericia.dk

Besøg Business Fredericias hjemmeside

Danske Fragtmænd Taulov

Danske Fragtmænd A/S er en af Danmarks støreste logistikkoncerner. Vi leverer fra dag-til-dag i hele Danmark og tilbyder et komplet sortiment af transportløsninger lige fra stykgods til krandistribution.

 Danske Fragtmænds fintmaskede rutenet dækker hele landet, og med sin centrale beliggenhed er Taulov et vigtigt knudepunkt. Danske Fragtmænd Taulov og to mindre terminaler i Esbjerg og Haderslev betjener kunder i hele Syd- og Sønderjylland.

 
Danske Fragtmænd Taulov, Europavej 15-17, Taulov, 7000 Fredericia
Tlf. 7252 7000, fax 7252 7001

Åbningstid: Mandag til torsdag 7.00-17.00, fredag 7.00-16.00

 
Download profil (1 side pdf)
Besøg Danske Fragtmænds hjemmeside

DB Cargo Scandinavia A/S

DB Cargo Scandinavia driver Taulov Kombiterminal der dækker et areal på 185.000 kvm,
Terminalen har sammenlagt 9,3 km. spor heraf, 1.4 km perron til læsning og losning af tog.
Terminalen vil fra sommeren 2017, være godkendt som "kolonne 3" virksomhed, hvilket giver mulighed for opbevaring, og håndtering af større mængder farlig gods

Services
Reachstacker
AEO Certifikat
Mulighed for toldfrit oplag
Oplagring af køle containere
Andre ydelser: reparation af containere.
Opbevaring af Farlig gods
Kapacitet 1000 TEU

DB Cargo Scandinavia A/S, Europavej 28, 7000 Fredericia
TLF: 88 30 09 00 – CVR: 26 09 24 85 – e-mail: rail.dk@dbschenker.com

Besøg DB Cargo Scandinavia A/S hjemmeside
 

Egil Rasmussen A/S

Egil Rasmussen A/S er en velrenommeret entreprenørvirksomhed, som blev grundlagt som tømrer- og snedkervirksomhed i 1937.

Vi udfører opgaver i Jylland/Fyn og er i dag en af områdets største aktører indenfor vores fagområde.

Vores entrepriseafdeling udfører større entrepriser og har stor erfaring med bl.a. renovering og ombygning af flere typer af byggeri, samt nybyggeri.

Vores serviceafdeling varetager reparations- og serviceopgaver for boligforeninger, virksomheder og forsikringsselskaber. Vi er specialiseret i forsikringsskader og har egne uddannede håndværkstaksatorer.  Desuden råder vi over særlige kompetencer indenfor skimmel og PCB sanering.

Egil Rasmussen a/s, Nordensvej 27, Taulov, 7000 Fredericia
Tlf.: 75921788 – CVR 18296047 – mail@egil-rasmussen.dk  

Besøg Egil Rasmussen A/S hjemmeside
 

EUC Lillebælt

EUC Lillebælt er en moderne erhvervsskole, centralt beliggende i Danmark.

På EUC Lillebælt har vi forpligtet os til konstant at udvikle vores kerneforretninger, følge udviklingen i samfundet omkring os samt vores kunders behov.

Vi går gerne nye veje, og er med helt fremme når det gælder udviklingen af nye kurser, også internationalt, så vores studerende kan få de kvalifikationer der skal til for at begå sig i et internationalt miljø.

EUC Lillebælt har en stor transportafdeling, som udbyder en række forskellige erhvervsuddannelser (EUD), samt en bred vifte af vejgods-, lager- og logistikuddannelser. I 2017 er EUC Lillebælt endvidere eneudbyder af kranføreruddannelser i Danmark.

EUC Lillebælt, en innovativ og inspirerende erhvervsskole, som i samarbejde med vores kunder, også udvikler kurser specielt tilpasset vores kunders aktuelle behov.

EUC Lillebælt, Teknikervej 2, 7000 Fredericia
TLF: 79 20 11 11 – CVR: 68 50 11 13 – e-mail: info@eucl.dk

Besøg EUC Lillebælts hjemmeside

Fredericia Kommune

Fredericia Kommune arbejder for at udvikle Fredericias styrkeposition i forhold til beliggenhed og infrastruktur og satse på nye job indenfor transport, logistik, teknologi og produktion. Sammen med områdets parter vil kommunen fremme erhvervsudviklingen i DanmarkC og Taulov Transportcenter og tiltrække nye arbejdspladser, bistå til at skabe vækst for eksisterende virksomheder og levere en høj erhvervsservice til virksomheder.
 
Kontaktperson:
Chefkonsulent Anja Schaumburg, Strategisk Udvikling, Teknik & Miljø
Fredericia Kommune, Gothersgade 20, 7000 Fredericia
TLF: 72 10 70 00 – CVR: 69 11 64 18 – e-mail: kommunen@fredericia.dk

Besøg Fredericia Kommunes hjemmeside

FREDERICIA SHIPPING A/S

Firmaet blev stiftet i 1973 af Niels Jørgen Andersen, der i dag fortsat er aktiv i virksomheden. Klaus G. Andersen overtog ledelsen i 1996.

Fra firmaets start har fokus været på udvikling og service. Firmaet er i dag en betydelig logistik, agency og terminal operatør med hovedkvarter i Fredericia, midt i Danmark i krydset, hvor øst/vest- og nord/sydgående vej- og baneforbindelser krydser.

Sammen med søsterfirmaet, Schultz Shipping A/S, tilbydes logistik, agentur og terminalløsninger til det danske marked med egne kontorer i de fleste af Danmarks bedst placerede industrihavne, heriblandt Fredericia, Lindø/Odense, Kalundborg, Grenaa, Aalborg, København, Nakskov, Rødby, Nykøbing og Vordingborg.

I tillæg hertil opererer vi egne kontorer i Malmø, Hamborg og Gdansk.

Fra januar 2017 opereres desuden ny terminal på ca. 80.000 m2 i Taulov med 2 x 600 m. banesport og pakhusfaciliteter.

FREDERICIA SHIPPING beskæftiger ca. 65 medarbejder inden for de 4 hovedområder:
Bulk-shipping
Steel
Container
Logistics

FREDERICIA SHIPPING A/S, Møllebugtvej 5, 7000 Fredericia
Taulov Container & Bane Terminal, Kongens Kvarter 11, 7000 Fredericia
TLF: 76 20 20 20 – CVR: 12 37 69 36 – e-mail: fs@fredericiashipping.dk

Besøg FREDERICIA SHIPPINGS hjemmeside

IBC INTERNATIONAL BUSINESS COLLEGE

IBC er en moderne uddannelsesinstitution, der hver dag dygtiggør en masse unge og voksne mennesker i Sydøstjylland.
 
IBC udbyder alle former for uddannelser inden for det merkantile område. Fra Handelsgymnasiet, den toårige HF, erhvervsuddannelserne EUX og EUD Business og 10. klasse til en lang række efter- og videreuddannelser hos IBC Kurser og IBC Konsulenthuset.
 
IBC skaber de kompetencer, erhvervslivet har brug for - og vi samarbejder med erhvervslivet. Vi følger med tiden. Det giver uddannelser, du kan bruge til noget. Det styrker alle til fremtiden, og en uddannelse fra IBC er en god investering. 
 
For på IBC handler det om værdiskabelse. Om innovation og videndeling. Det handler om at være til stede og om at komme videre. Det handler om at være sammen. Det handler om at være i konkurrence. Det handler om at skabe et sted, hvor vi inspirerer hinanden og udfordrer hinanden. Det handler om et bedre sted at lære.
 
Besøg IBCs hjemmeside
https://www.ibc.dk/
 

JP Transport ApS og JP Lastvognsvask ApS

JP Lastvognsvask er ejet af JP Transport ApS, som i 2017 kunne fejre 30 års jubilæum i transportbranchen.

Vi havde behov for at kunne vaske vores egne 25 biler til en fornuftig pris, god kvalitet og gerne med kort varsel, derfor valgte vi i september 2012 at installere en vaskehal.
3 medarbejder vasker egne og biler fra fremmede vognmænd på fuldtid. Alt fra varebil, trækker, trailer, sættelad og tankbiler kører igennem hallen dagligt. Der er mulighed for afhentning og levering af materiel i nærområdet.

JP Lastbilvognvask ApS, C.F. Tietgensvej 3, Taulov, 7000 Fredericia
Tlf: 28 59 70 57 – CVR: 25 44 36 40 – e-mail: info@jplastvognsvask.dk
Kontaktperson: Daglig leder Jan Mogensen

Besøg JP Lastvognsvasks hjemmeside 

JP Transport ApS har 25 biler, som dagligt løser forskellige transportopgaver, hovedsageligt kørsel i DK. Vi kører med 2 og 3 akslede trækker på timebasis.
Hvis i har forespørgsel ud over ovenstående, er i også velkommen til at kontakte os på 40 11 70 57.
 
JP Transport ApS, C.F. Tietgensvej 3, Taulov, 7000 Fredericia
Tlf: 28 59 70 57 – CVR: 25 44 36 40 – e-mail: info@jp-transport.dk
Kontaktperson: Daglig leder Jan Mogensen

Besøg JP JP Transports hjemmeside

LEMAN A/S

Hos LEMAN hjælper vi kunder over hele verden med deres transport- og logistikopgaver. Uanset opgavens størrelse er vores tilgang den samme: At sammesætte den løsning, som tidmæssigt og økonomisk bedst tjener kundens interesser. Det kræver erfaring, fleksibilitet og kreativitet. Vores medarbejdere er vores vigtigste resource. Det er dem, som kender kunderne og deres forretning, som stiller de rigtige spørgsmål og som aldrig er bange for at tænke ud af boksen for at gøre det lidt bedre.
 
LEMAN A/S, Nordensvej 17, Taulov, 7000 Fredericia
Tlf. 79 23 23 70 – Fax. 70 33 71 33 – cvr. 41 95 56 19 – e-mail: taulov@leman.com

Besøg LEMAN A/S's hjemmeside

Maimburg Servicecenter A/S

Maimburg Servicecenter A/S er en virksomhed med mere en 41 års erfaring og kompetencer inden for områderne transport med trækker og veksellad, værkstedsaktiviteter med synsklargøring, presenningsarbejde, service og reparationer samt vaskehal.

Beliggenhed i Taulov - 23.000 m2 stort areal - med gode tilkørselsforhold fra motorvej E45 og E20.

Vores team består af ca. 30 kompetente, kvalitetsbevidste og serviceorienterede medarbejdere, der alle sætter kundetilfredshed først. Det betyder, at vores kunder kommer igen og hos Maimburg Servicecenter A/S har vi derfor et langvarigt og givende samarbejde med flere af vores kunder.

Virksomeden ejes og drives af Morten Maimburg
 
Maimburg Servicecenter A/S, Eske Hedegårdsvej 2, Taulov, 7000 Fredericia
Tlf. 75513000 – cvr. 26994802 – e-mail: Transport@maimburg.dk

Besøg Maimburg Servicecenter A/S's hjemmeside

OK A.M.B.A.

OK er et dansk, kundeejet selskab med cirka 12.000 medejere, og vi leverer brændstof og energi til hele Danmark. Vi har hovedkontor i Viby J og holder dagligt holder cirka 400 medarbejdere beskæftiget. Foruden transportdiesel, olie og benzin leverer vi smøremidler, naturgas, el og varmepumpeløsninger til private og til erhvervslivet. Vi ønsker at give vores kunder et frit, fornuftigt og ansvarligt energivalg – nu og i fremtiden.

På transport-side har OK-kæden i omegnen af 70 Truck Diesel stationer, hvor vognmænd kan tanke døgnet rundt, og som er fordelt over hele landet. På størstedelen af Truck Diesel stationerne kan man tanke AdBlue, som reducerer emissionerne af NOx.

OK står desuden for cirka 26 procent af benzinsalget i Danmark og består af mere end 600 tankstationer. OK har markedets mest sikre Truck Diesel kort med indbygget chip, der er umulig at kopiere. OK repræsenterer den verdensomspændende smøreolieproducent Mobil på det danske marked.
 
Ok A.M.B.A., Åhave Parkvej 11, DK-8260 Viby J.
Tlf. 89 32 22 11 – cvr. 39 17 04 18– e-mail: ok@ok.dk

Besøg OK's hjemmeside

Otto Schachner

Otto Schachner er en af Danmarks største totalleverandører af handsker og personlige værnemidler. Det er vores mål, at vi med kvalitetsprodukter og gennem viden samt rådgivning, sikre den optimale beskyttelse af dit helbred. Siden de første handsker blev syet i 1946 har vi arbejdet for højere personlig sikkerhed og tilbyder i dag et bredt sortiment af sikkerhedsprodukter. Dertil kommer at vores moderselskab CERVA Group i dag er den hurtigst voksende koncern inden for personligt sikkerhedsudstyr i Europa.
 
Vi specialiserer os i følgende produkter: Arbejdshandsker, faldsikring, åndedrætsværn, høreværn, hovedværn, sikkerhedsbeklædning og -sko, øjenværn, håndhygiejne, førstehjælp, skilte og afspærring. Derudover tilbyder vi uddannelse i brug af de forskellige værnemidler.
Vores team består af 30 motiverede dygtige medarbejdere, for hvem god kundeservice er den daglige ledetråd.
 
Otto Schachner er netop i 2016 flyttet til nyt flot domicil på Prinsessens Kvarter 2 i Fredericia.
 
Otto Schachner, Prinsessens Kvarter 2, Dk-7000 Fredericia
Tlf.: +45 75 92 02 44 - CVR nr.: 66 11 97 18 - E-mail: sales@schachner.dk

Besøg Otto Schachners hjemmeside

Pankas A/S

Pankas A/S udfører asfaltbelægningsentrepriser i hele Nordeuropa og vi har i årenes løb specialiseret os i fremstilling af asfaltmaterialer og belægninger af højeste kvalitet.

Pankas A/S er din samarbejdspartner uanset jobtype, fra den mindste baggård til det store anlægsprojekt. Vi er leveringsdygtige med alle former for belægningstyper og lægger vægt på at kunne tilbyde belægninger baseret på de bedste råvarer og altid udlagt af erfarne og kompetente asfalthold med anvendelse af moderne og effektivt materiel.

Pankas A/S arbejder for alle type kunder herunder både private og offentlige myndigheder uanset størrelse og geografisk placering.

Pankas A/S, Europavej 24, 7000 Fredericia
TLF: 75 56 25 88 – CVR: 20 73 23 18 - e-mail: remix@pankas.dk

Besøg Pankas A/S hjemmeside

PostNord Danmark

Vi leverer. PostNord er den førende leverandør af kommunikations- og logistikløsninger til, fra og i Norden. Vi sikrer desuden postservice til private og virksomheder i Sverige og Danmark. Med vores ekspertise og et veludviklet distributionsnet skaber vi forudsætningerne for fremtidens kommunikation, e-handel, distribution og logistik i Norden.

PostNord Danmark, Kørselsafdeling Fredericia og Brødby, Snaremosevej 65, 7000 Fredericia
TLF: 70 70 70 30 – CVR: 26 66 39 03

Besøg PostNord Danmarks hjemmeside

Super Dæk Service

På Super Dæk Services autoværksted i Fredericia er vi eksperter i dæk og fælge til trucks, erhvervskøretøjer og entreprenørmaskiner, og vi har mange års erfaring i skræddersyede løsninger der passer til den enkelte kundes behov.
Er du f.eks. erhvervsdrivende med en mindre eller mellemstor virksomhed, er vores ”håndværkerkoncept” måske noget for dig. Håndværkerkonceptet tilbyder dig en lang række fordele som f.eks. rabatter, fri assistance ved nedbrud samt fleksible åbningstider mm.

På autoværkstedet i Fredericia udfører vi naturligvis også dækskifte samt service og reparationer af alle typer personbiler og varevogne.

Super Dæk Service, Europavej 1, 7000 Fredericia
TLF: 76 15 31 50 – CVR: 73 62 07 16 – e-mail: fredericia@sds.dk

Besøg Super Dæk Service hjemmeside
 

Trolle Advokatfirma

Trolle Advokatfirma er et advokatfirma med hovedsæde i Fredericia, vi yder specialiseret rådgivning indenfor international transport.

Vi yder hos Trolle juridisk rådgivning inden for landevejstransport, spedition og søtransport. Vedrørende søtransport har vi en enestående erfaring med at rådgive virksomheden inden for shipping og havnevirksomheder.

Via vores netværk af samarbejdspartnere er vi altid i stand til at yde bistand, hvor end i verden, der er brug for det.
 
Vores rådgivning omfatter bl.a.:
•Rådgivning af shipping- og havnevirksomheder
•Forsikringsretslige spørgsmål
•Gods og transportskader
•Retssager og voldgiftssager i Danmark og udlandet
 
Kontaktpersoner: Steen Jørgensen 

Trolle Advokatfirma, Vesterballevej 25, 7000 Fredericia
TLF: 70 15 15 32 – CVR: 34 89 04 04 – e-mail: info@trolle-law.dk

Besøg Trolle Advokatfirmas hjemmeside

Volvo Entreprenørmaskiner A/S

Volvo Entreprenørmaskiner A/S 
Volvo Entreprenørmaskiner A/S er et datterselskab af Volvo AB med ansvar for betjening af det danske marked.

Salgs- og servicecentre i Aalborg, Taulov og Ringsted
Volvo Entreprenørmaskiner er decentralt organiseret med strategisk godt placerede salgs- og servicecentre så nær kunderne som muligt.

Gå til:
Fredericia afdelingen
Ringsted afdelingen
Aalborg afdelingen

40 mobile værksteder
Med mobile værksteder garanterer Volvo Entreprenørmaskiner kortest mulige ventetid på assistance ved havari, uanset hvor i landet De sætter Deres maskiner på arbejde.

Kompetent og solid samarbejdspartner
Gennem omfattende efteruddannelse holdes vore medarbejdere løbende ajour om alle produktnyheder, servicebulletiner og alle andre forhold omkring Volvo entreprenørmaskiner. Hvad vi lover, har vi kompetence og økonomisk baggrund til at overholde.
 
Volvo Entreprenørmaskiner A/S, Amerikavej 2, DK-7000 Fredericia
Tlf. 70 22 27 28 – cvr. 20 00 14 88